Има радиопредаване, няма радиопредаване

събота, 5 април 2014 г.

Share this history on :

За това, че ще има радиопредаване, Общинския вестник анонсира от първа страница, в първия си брой за 2014-та година. Заглавието е : „Община Ивайловград отново с радиопредаване”.В съобщението се казва : „ След кратко прекъсване община Ивайловград възобновява радиопредаването си. То ще се излъчва веднъж седмично в петък след редовната емисия от 15:15 часа с различна продължителност. Водещи на радиопредаването ще бъдат Веляна Димова и Даниела Ташкова.

Вижте тук:
http://www.ivaylovgrad.org/download/vestnik/2014/%ee%e1%f9%e8%ed%f1%ea%e8%20%e2%e5%f1%f2%ed%e8%ea%201%20%e1%f0%ee%e9.pdf

Три месеца по-късно кметът на общината Диана Овчарова на питате от общинските съветници на Общинска левица отговаря, че такова предаване няма и не може да има. Сами преценете колко актуални и достоверни са информациите в бюлетина на общината.
Може и да няма драма в това, че общината не може да излъчва предавания, но за стила на работа съдете сами, уважаеми читатели. Когато публично обявиш нещо е добре да го спазваш или навреме да информираш, че не може да го изпълниш. Това е коректното отношение към избирателите, към тези, които плащат данъци в общината, към хората, които искаш да са информирани, а и когато претендираш за прозрачно управление !?

0 коментара:

Публикуване на коментар