Юношите от Ивайловград със загуба 1:4 срещу Орестиада

понеделник, 21 май 2012 г.

Share this history on :
При подчертан интерес, от страна на феновете на футбола, премина приятелския мач-реванш между юношеските отбори от Ивайловград и Орестиада. Въпреки, че играха на свой терен, юношеският отбор от Ивайловград не постигна така желаната победа, и загуби с 1:4.
Още в първите десетина минути на  мача гостите бяха точни с попадение във вратата на Ангел Налбантов. Отговорът на ивайловградчани не закъсня с изравнителен гол на Янко Кръстев. Почетният гол за домакините бе реализиран след пробив по лявото крило на Димитър Марков с пас към Светомир Мавродиев, който бързо намери Янко Кръстев. Той отбеляза красив гол във вратата на гостите. Въпреки създадените след това голови положения за ивайловградчани, гръцката защита не позволи гол във вратата на своя отбор, а нападението бе резултатно и гостите реализираха през първото полувреме още два гола.
През втората половина на мача юношите от Ивайловград бяха по нападателни, но без резултат. В края на мача съдията отсъди дузпа за гостите и така затвърди загубата за юношите от Ивайловград срещу  Орестиада.
Поредната загуба за младежите от Ивайловград породи доста дискусии, сред играчите и феновете в отбора, за необходимостта от професионален треньор, който да помогне за по-добрата подготовка на желаещите да тренират.
И във двата приятелски мача, отборът от Орестиада впечатляваше с по-добри подавания и техника в играта. Треньорът на гърците, който е завършил спортна академия в Солун, непрекъснато напътстваше своите възпитаници на терена и предприемаше адекватни смени по време на мача. Още при загряването преди футболната среща личеше професионалната подготовка на гръцките младежи.

0 коментара:

Публикуване на коментар